Echt ijs huren bij tentenverhuur Terhaar
Tentenverhuur Terhaar is uw professionele partner wanneer het gaat om de levering en installatie van een tijdelijke huurijsbaan van echt ijs. Bij Tentenverhuur Terhaar beschikken we over ruime specialistische kennis en ervaring op het gebied van mobiele ijsbaantechniek. Daarnaast beschikken wij over een groot verhuurpark, wat Tentenverhuur Terhaar toonaangevend maakt in de verhuur van tijdelijke ijsbanen in Europa.

Door de jarenlange ervaring in de verhuur van ijsbanen zijn wij in staat uw voortraject een stuk eenvoudiger te maken. Zo kunnen we u helpen bij het aanvragen van de benodigde vergunningen, het zoeken van de juiste energieaansluitingen en kunnen we u helpen met het opstellen van een begroting.

Wij garanderen u een perfecte ijsvloer en ons motto “beloofd is beloofd” komen we altijd na. Of het nu gaat om montage, service tijdens gebruik of het weer vrij maken van het terrein - dat alles binnen afgesproken tijdkaders – Tentenverhuur Terhaar doet wat ze u hebben beloofd. Anders gezegd: Tentenverhuur Terhaar maakt van uw tijdelijke ijsbaan een feestelijk succes!

 

Een ijsbaan huren
Tentenverhuur Terhaar  heeft de levering en het onderhoud van alle kritische onderdelen van een verhuurijsbaan in eigen hand. Dus niet alleen het 'passieve' gedeelte, waaronder de ijsvloer, schaatsen en de boarding, maar ook de koelmachines, koelmedium en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast beschikken wij over ultramoderne koeltechniek, die voldoet aan de hoogste eisen op het vlak van betrouwbaarheid, milieu en rendement. Voor elk formaat ijsbaan is het juiste koelvermogen beschikbaar, zodat een optimale combinatie met de ijsbaan kan worden gerealiseerd. Dankzij de all-in formule blinkt Tentenverhuur Terhaar uit in slagvaardigheid én in concurrentiekracht. Neem gerust de proef op de som en ervaar;  Dankzij Tentenverhuur Terhaar is ons ijsbaanproject een klinkend succes geworden!

 

Een tijdelijke ijsbaan op uw plein
Steeds meer organisatoren van winterfestiviteiten ontdekken de feestelijke ambiance die een ijsbaan kan scheppen. Enthousiaste teams - vaak bestaande uit vrijwilligers - blijken er in de praktijk goed in te slagen de noodzakelijke voorbereidingen te treffen, zodat het ijsbaan project een succes wordt. Er kan dan ook veel 'intern' worden onderzocht: het zoeken naar een geschikte locatie, overleg met de gemeente over vergunningen, de beschikbare energievoorziening, hoe richten we de horeca in, gebruiken we een overdekte ijsbaan enzovoorts.

In het voorbereidingstraject komt er een moment, dat u technische informatie of een offerte gaat opvragen bij een ijsbaan verhuurbedrijf. Als u daarvoor contact opneemt met Tentenverhuur Terhaar zult u merken dat u met ervaren professionals te maken krijgt. Na een kennismaking ter plaatse brengen wij de mogelijkheden en onmogelijkheden helder in kaart, zodat u exact weet wat er (nog) moet gebeuren en later niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

De feitelijke hands-on activiteiten van Tentenverhuur Terhaar starten met de aanleg van de ijsbaan en alles wat daarbij komt kijken. U zult versteld staan van de behendigheid en routine waarmee onze specialisten uw ijsbaan realiseren. Het werk wordt binnen de gestelde tijd opgeleverd aan uw 'ijsmeester'. Behalve praktische controle- en onderhoudsinstructies krijgt de ijsmeester de geruststellende garantie, dat de specialisten van Tentenverhuur Terhaar slechts één telefoontje verwijderd zijn, mocht er een probleem optreden.

 

De meest stille en energiezuinige machines
Elke aanbieder van mobiele ijsbanen zal u een fraai eindproduct beloven. Tentenverhuur Terhaar onderscheidt zich echter door een écht belangrijk aspect. Het hart van de installatie - dat is het complete koeltechnische gedeelte - leveren wij uit eigen voorraad. Dat betekent dat we niet afhankelijk zijn van toeleveranciers om een optimale combinatie te kunnen maken van een koelmachine, de ontdooimachines en de warmtewisselaars. Voor u is dat de garantie dat u altijd up-to-standard techniek krijgt, die aan alle relevante eisen m.b.t. milieu, geluid en betrouwbaarheid voldoet. Bovendien wordt de installatie altijd door eigen specialisten ingeregeld en in geval van een storing snel hersteld.

 

Op- en afbouw van de ijsbaan
Een mobiele ijsbaan van Tentenverhuur Terhaar bv kan qua oppervlakte en vorm aan uw wensen en de beschikbare locatie worden aangepast. We leveren banen vanaf ca. 10 m², maar 1200 m² of méér is ook geen probleem!

Belangrijk is dat de bodem nauwkeurig waterpas wordt gemaakt. Vaak gebeurt dat door een houten, tevens isolerende ondervloer aan te leggen. Deze wordt rondom voorzien van l-vormige hoekprofielen, waarna een zeil over het geheel wordt gelegd. In de nu ontstane kuip worden koelelementen in de vorm van buizen of slangen gelegd, die via centrale aan- en afvoerbuizen worden aangesloten op de koelmachine(s). Als het systeem met koelmiddel is gevuld en gecontroleerd op lekkages wordt de kuip met water gevuld.

Onder normale omstandigheden duurt het ongeveer 24 uur voordat het ijs gereed is. Bij een niet-overdekte baan kan de kwaliteit van het ijs bij harde wind of regen, zeker in combinatie met een hoge luchttemperatuur, achteruit gaan. De koelmachines die Tentenverhuur Terhaar bv toepast beschikken echter over een flinke overcapaciteit, zodat de baan ook na een regenbui weer snel inzetbaar zal zijn.

Niet alleen de opbouw, maar ook het afbreken moet binnen de gestelde termijn gebeuren. Tentenverhuur Terhaar bespoedigt het ontdooiproces door het in plaats van een koelmachine een verwarming op het systeem aan te sluiten. Onze organisatie is er op gebaseerd om na het plaatsen van de verwarming het evenemententerrein binnen 48 uur in de oorspronkelijke staat aan de eigenaar/beheerder op te leveren.

 

Ijsglijbaan/funslide
Naast de ijsbaan kunnen we ook glijbanen leveren van echt ijs.

Van 5 of 6 meter hoogte, in een rubberband naar beneden roetsjen, hoe veel leuker kan het worden? De ijsglijbaan kan separaat worden geplaatst maar ook in combinatie met een ijsbaan. In het laatste geval kunnen we  gebruik maken van dezelfde koelinstallatie

De funslides hebben geen beperking in lengte en/of breedte. Afhankelijk van uw ruimte en budget kunnen we alles bouwen.

Informatie

  • Categorie

    IJsbanen

  • Opties
  • Specificaties
  • Uitvoering