Uw veiligheid en onze kwaliteit

Als de lucht betrekt en de wind opkomt, kunt u met een tent of hal van Ter Haar nog steeds voluit blijven lachen. Uw gasten zijn veilig. Onze constructies kunnen een windbelasting van 100 km/per uur makkelijk aan. Hiermee is Tentenverhuur Ter Haar een koploper op het gebied van veilige tenten, alu-hallen en rondbooghallen. Alle onze producten beschikken over een brandveiligheidcertificaat (NEN-norm 8020-41).

 

Europese eisen en Duitse gründlichkeit

Tentenverhuur Ter Haar is TÜV (Technischer Überwachungsverein) gecertificeerd. Deze Duitse keuringsorganisatie houdt zich bezig met wettelijk voorgeschreven keuringen van materieel en apparatuur. Deze certificering bevestigt dat wij voldoen aan Europese eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, milieu, energie en duurzaamheid. Achter dit certificaat zit een strenge en regelmatige keuring van onze bedrijfsprocessen en producten. Onze tentconstructies worden elke drie jaar gekeurd!

 

 

Bouwboek

De bouwtechnische eisen van de tenten van Tentenverhuur ter Haar zijn vastgelegd in een bouwboek, berekend volgens de geldende norm DIN EN 13782. Hierin vindt u de afmetingen, constructies en specificaties per tent: van wat er in een tent aan gewicht mag worden gehangen tot aan de vloerbelasting.