Hier vindt u de beste tent voor uw evenement.

Ons familiebedrijf is al jarenlang specialist op het gebied van verhuur. Van bedrijfsbeurzen tot festivals, wij bieden u en uw gasten onderdak op maat. Van 25 gasten tot aan 250.000 gasten. Wij onderscheiden ons in de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid van onze materialen,  stormbestendige en betrouwbare constructies en strenge veiligheidsnormen. Wij zorgen ervoor dat uw gasten zich thuis voelen!

 

Afspraak is Afspraak!

Ter Haar Tentenverhuur is een vertrouwde naam en wordt gerund door Jan Gerrit Ter Haar. Het familiemotto ‘Afspraak is Afspraak’ loopt nog steeds als een rode draad door het bedrijf. Duidelijkheid vooraf zit in ons DNA. Vanaf de eerste handdruk tot aan de factuur, u zult ons tijdens het hele traject als een duidelijke en transparante partner ervaren. Wat wij voor u kunnen betekenen, lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek.

 

Ter Haar tentenverhuur heeft meegewerkt aan grote festivals.

Vanuit onze thuisbasis Zwolle leveren en bouwen wij onze grote tenten voornamelijk in Nederland en Duitsland. Tentenverhuur Ter Haar is trotse tentbouwer van onder meer het Bevrijdingsfestival, de Marinedagen, TT Assen, Concert at Sea, Gamma Racing Days, ijsbanen, vliegshows, beurzen, bruiloften en dorpsfeesten.